Individuella bokningar

TRÄNING FÖR MAMMOR

Eline Xist Invest AB.

 

Med certifierade MammaMagetränare vill Träning för mammor erbjuder smart och effektiv träning och rådgivning under och efter graviditet utifrån individuella förutsättningar. Med funktionell och rätt träning inifrån och ut vill vi hjälpa till att minska antalet mammor som får kvarstående problem efter graviditet och förlossning. Det är lätt att träna hårt men svårt att träna rätt.

Senaste nytt

 

 

Kontakt

Träning för Mammor

Exercisgatan 13, nb

211 49 Malmö

 

Email: info@traningformammor.se

Tele: 0707 - 128798

 

Org nr: 556944-7898

Copyright @ All Rights Reserved

MAMMAMAGE KONSULTATION

55 MIN PRIS: 740 KR

 

Första steget för dig som vill ha en individuell rådgivning, oavsett om du nyligen fått barn eller det var ett tag sedan. Vi går igenom din nuvarande situation och problematik, mäter diastas och inre bålmuskelkontroll och lägger upp en plan utifrån dina mål och MammaMage-tänket

KONSULTATION GRAVID

55 MIN PRIS: 740 KR

 

Första steget för dig som vill ha en individuell rådgivning, om du är gravid. Vi går igenom din nuvarande situation och problematik, Vad som händer i kroppen under graviditeten i relation till träning,  hjälper till att hitta inre bålmuskelkontroll och lägger upp en plan utifrån dina mål och MammaMage-tänket

 

 

KONSULTATION ÅTERBESÖK

45 MIN PRIS: 640 KR -

 

Återbesök efter en konsultation. Vi pratar om aktuell status, hur det gått sedan vi sågs sist, mäter diastas och funktion igen och lägger en plan för framtiden.

INDIVIDUELL TRÄNING

45 MIN PRIS: 640 KR

 

Efter en Mammamage-konsultation finns möjlighet att boka personlig träningstid på 45 minuter med anpassade övningar utifrån dina förutsättningar som fokuserar på att stärka din inre bålfunktion, minska din diastas och aktivera bäckenbotten. Funktionell träning inifrån och ut. Vill du ha ett träningsprogramm att följa hemma bokar du denna tid.