Kurser

KOM IGÅNG1

6 GÅNGER á 45 MIN PRIS: 890 KR - GRUPPSTART VARJE MÅNAD

 

Kom när du känner dig redo men gärna så snart som möjligt. Vi rekommenderar starter från 3-4 veckor efter förlossning, du behöver inte vänta till din efterkontroll då vi är helt säkra på att den träning vi instruerar kommer rehabilitera istället för belasta din kropp och de försvagningar som uppstått som en följd av graviditeten. Har du väldigt låg kontroll på din bäckengördel är detta också rätt grupp för dig.

 

Denna kurs handlar mycket om att hitta kontroll och aktivitet i bål och bäckenbotten igen och låta nerverna hitta rätt innan vi ställer högre krav. Vi tränar mycket med egen kroppsvikt med målet att bli stark i vardagens rörelser. Du får även ett program att träna till hemma mellan passen. Barn är självklart välkomna!

KOM IGÅNG 1 Trelleborg

8 GÅNGER á 45 MIN PRIS: 800 KR

 

 

Kom igång Kurs för mammor i Trelleborg med omnejd. Träningen sker i Pelarsalen, Söderslättshallen under oktober- april. Maj till september tränar vi i Östervångsparken. Kom Igång 1 är lämplig för mammor som relativt nyligen fått barn, har svårt att hitta aktiveringen i bål och bäckenbotten, som upplever smärta i ländrygg och bäcken i sin vardag eller inte har gjort någon uppbyggande träning sedan förlossningen. Vi rekommenderar starter från 3-4 veckor efter förlossning, du behöver inte vänta till din efterkontroll då vi är helt säkra på att den träning vi instruerar kommer rehabilitera istället för belasta din kropp och de försvagningar som uppstått som en följd av graviditeten

 

KOM IGÅNG BAMBINO

6 GÅNGER á 45 MIN PRIS: 800 KR FÖR INSKRIVNA PÅ BVC BAMBINO

 

Kom igång Kurs för mammor inskrivna hos BVC Bambino. Första träffen sker sommarhalvåret i BVC Bambinos lokaler i Slottsstaden, resterande i Rönneholmsparken. Under de kallare månaderna flyttar vi träffen till Bambinos lokaler i city och håller träningen i vår lokal på Exercisgatan.

 

 

KOM IGÅNG2

6 GÅNGER á 45 MIN PRIS: 890 KR - GRUPPSTART VAR 6 VECKA

 

Kom Igång 2 är för dig som redan gjort en del arbete hemma och är redo för lite större belastning. Rekommenderas från 12-14 veckor efter förlossning för dig som börjat hitta din bäckenbotten igen. Vi jobbar utefter gruppens nivå men använder fler vikter och större övningar än Kom Igång 1.

 

Funktionella redskap som TRX, Flowin, Boll, Procedosmatta, Ringar, kettlebells m.m. gillar vi och vi guidar dig rätt i övningarna även om du inte är van vid dessa. Barn är självklart välkomna!

KOM IGÅNG 2 Trelleborg

8 GÅNGER á 45 MIN PRIS: 800 KR

 

 

Kom igång Kurs för mammor i Trelleborg med omnejd. Träningen sker i Pelarsalen, Söderslättshallen under oktober- april. Maj till september tränar vi i Östervångsparken. Kom Igång 2 är lämplig för mammor redan gjort en del av sitt rehabarbete och känner sig redo för nästa steg. Rekommenderas från 12-14 veckor efter förlossning. Vi jobbar utefter gruppens nivå men använder fler vikter och större övningar än Kom Igång 1.

 

 

TRÄNING FÖR GRAVIDA

8 GÅNGER á 45 MIN PRIS: 990 KR - GRUPPSTART VAR 8 VECKA

 

I grupper upp till 8 personer går vi igenom kroppen och graviditetens påverkan och effektiva övningar för varje del av graviditeten. Vi lägger i 8 veckor upp träningen utefter allas förutsättningar och är antingen ute eller inne beroende på väder och övningar. Första träffen sker på Exercisgatan. Under kursen är du välkommen att träna på våra öppna klasser i mån av möjlighet. .

 

FORMFysen

16 GÅNGER á 45 MIN PRIS: 1990 KR FÖR 12 VECKORS KURS

 

En 12 veckors kurs i mindre grupp för dig som vill slipa till formen efter det uppbyggande rehabarbetet är gjort. I tolv veckor tränar vi tillsammans varje tisdagkväll plus att du tränar själv 2-3 gånger i veckan. Syftet med Formfysen är att bygga styrka och få hjälp med att ta träningen till nästa nivå.

I priset ingår:

  • 12 träningstillfälle varje tisdag i Pildammsparken 18.15-19.00.
  • 4 Lördagsträffar med genomgång av hemmaträningsprogram och kostdiskussioner.
  • Hemmaträningsprogram för alla 12 veckorna
  • Fri träning på våra andra öppna pass. 

 

Du behöver ha tillgång till vissa redskap och vikter hemma.

TRÄNING FÖR MAMMOR

Eline Xist Invest AB.

 

Med certifierade MammaMagetränare vill Träning för mammor erbjuder smart och effektiv träning och rådgivning under och efter graviditet utifrån individuella förutsättningar. Med funktionell och rätt träning inifrån och ut vill vi hjälpa till att minska antalet mammor som får kvarstående problem efter graviditet och förlossning. Det är lätt att träna hårt men svårt att träna rätt.

Senaste nytt

 

 

Kontakt

Träning för Mammor

Exercisgatan 13, nb

211 49 Malmö

 

Email: info@traningformammor.se

Tele: 0707 - 128798

 

Org nr: 556944-7898

Copyright @ All Rights Reserved