Samarbete

BVC

BAMBINO

 

 

För inskrivna mammor hos BVC Bambino har vi var 6 vecka en gruppstart för Kom Igång med rabatterat pris 800 kr (eg 890kr). Första träffen sker i BVC Bambinos lokaler i slottstaden, träningen fortsätter sedan i Rönneholmsparken. Vid otjänligt väder flyttar vi dock den till vår lokal på Exercisgatan.

Inskrivna mammor har också 15% på individuella tider.

Fråga din BVC-sköterska om mer info och rabattkod.

CAPIO MVC/BVC

 

 

Inskrivna på CAPIO BVC/MVC får 15% rabatt på individuella tider. Prata med din barnmorska/BVC sköterska för mer info och rabattkod.

BARNMORSKEGRUPPEN ÖRESUND

 

 

 

Gravida som går till barnmorska hos BMGO har 15% rabatt på MammaMage konsultationer Gravid. Dessutom får BMGOs gravida gå workshopen "TRÄNING UNDER GRAVIDITET" för 200 kr (eg 290 kr).

Fråga din barnmorska för mer info och rabattkod.

 

RÅDMANSVÅNGENS KIROPRAKTI

 

 

Under en graviditet förändras kvinnans kropp, allt för att anpassas till att bära och föda ett barn. Dessa förändringar kan leda till en mängd besvär för kvinnan. Dels så flyttas tyngdpunkten framåt, detta i sin tur leder till att kvinnan får en ökad ländlordose (ökad svank). Många får i samband med detta smärta i rygg och bäcken, det är inte ovanligt att gravida även får ishias känningar.

För att inte få ont är det viktigt att ha en god funktion och balans i ryggen, kiropraktik kan med mjuk och varsam behandling ofta lindra och hjälpa många av besvären som uppstår under en graviditet samt säkerställa en god symmetri omkring bäckenled för kommande förlossning. Vi har ett gott samarbete med Rådmansvångens kiroprakti och rekommenderar både gravida och nyblivna mammor att boka tid.

TRÄNING FÖR MAMMOR

Eline Xist Invest AB.

 

Med certifierade MammaMagetränare vill Träning för mammor erbjuder smart och effektiv träning och rådgivning under och efter graviditet utifrån individuella förutsättningar. Med funktionell och rätt träning inifrån och ut vill vi hjälpa till att minska antalet mammor som får kvarstående problem efter graviditet och förlossning. Det är lätt att träna hårt men svårt att träna rätt.

Senaste nytt

 

 

Kontakt

Träning för Mammor

Exercisgatan 13, nb

211 49 Malmö

 

Email: info@traningformammor.se

Tele: 0707 - 128798

 

Org nr: 556944-7898

Copyright @ All Rights Reserved