info

ÖPPNA PASS

 

Barn är hjärtligt välkomna på alla pass utom yoga och vattenträning.

 

Våra öppna pass fungerar i princip som klasser på ett vanligt gym, men med en stora skillnaden att vi högst är 8 deltagare per pass. Detta ger fördelarna av att träna i grupp men hjälpen av personlig träning. Eftersom vi vill vara säkra på att våra deltagare har kontroll på bål och bäcken, jobbar inifrån och ut och förstått vad som eg händer i kroppen under graviditet så är det ett krav att deltagarna antingen varit på en individuell konsultation, workshop eller gått en Kom Igång-kurs för att delta. Detta begränsar såklart vår kundkrets men för oss är det är viktigare att de som kommer till oss får rätt träning från början och bygger upp sin kropp med en grundstyrka som håller hela livet. Alltid funktion före form!

 

Vi är aldrig mer än 8 deltagare för att säkerställa att träningen för varje deltagare blir så säker och individuell som möjligt. Vi har olika pass för att vi tror på att träna med variation, men också för att kunna tillgodose alla träningsnivåer. Passen är graderade utefter svårighetsgrad, där 1 = lätt nivå osv, pass med högre siffra kräver bättre kontroll på bål och bäckenbotten. Om man är osäker på vad som passar är det bara att fråga, men man ska aldrig vara rädd för att prova då vi aldrig är fler på passet än att instruktören har koll på varje deltagare och anpassar träningen efter gruppen.

 

Vi har lagt ett genomtänkt schema där passen över veckan kompletterar varandra och stärker olika saker i kroppen.

SGT passar även dig med bäckenrelaterade smärtor (foglossning). De allra flesta mår bra av att röra på sig och vila gör inte smärtor relaterade till "foglossning" bättre. Med rätt aktivering av bäckengördeln kan smärtor undvikas och en begränsad situation förbättras.

 

BOKNINGSREGLER

Avbokningar på kurser eller workshops kan göras upp till 7 dagar innan startdagen, vid senare avbokning debiteras full avgift. Deltagandet i workshop eller kurs kan överlåtas till annan person utan avgift, dock blir kurstillfälle omgjorda till motsvarande antal klipp för öppna pass. Personen som överlåtelsen sker till måste själv ha gått en kurs eller varit på en individuell konsultation. Maila info@traningformammor vid överlåtelse.

 

Avbokning av deltagande på öppet pass skall göras online eller i appen senast dagen innan. Vid oförutsatta händelser kan avbokning göras samma dag i appen och detta skall meddelas passets tränare över sms email. Telefonnummer står i påminnelsen som mailas dagen innan. No Show på ett icke avbokat pass resulterar i ett avdraget klipp på klippkort alternativt att det dras en dag på månadskort.

 

Vi förbehåller oss rätten att ställa in pass med för få deltagare och ersätter inte pass som ställs in på grund av sjukdom, VAB eller andra oförutsatta händelser. Som kompensation för detta är vi fullt förstående för att det kan vara svårt att veta dagen innan vad som händer under natten eller morgonen med små barn, därför är vi också beredda på att avboka deltagare på öppna pass som hör av sig i rimlig tid utan konsekvens.

TRÄNING FÖR MAMMOR

Eline Xist Invest AB.

 

Med certifierade MammaMagetränare vill Träning för mammor erbjuder smart och effektiv träning och rådgivning under och efter graviditet utifrån individuella förutsättningar. Med funktionell och rätt träning inifrån och ut vill vi hjälpa till att minska antalet mammor som får kvarstående problem efter graviditet och förlossning. Det är lätt att träna hårt men svårt att träna rätt.

Senaste nytt

 

 

Kontakt

Träning för Mammor

Exercisgatan 13, nb

211 49 Malmö

 

Email: info@traningformammor.se

Tele: 0707 - 128798

 

Org nr: 556944-7898

Copyright @ All Rights Reserved