Övrigt

TRÄNING FÖR MAMMOR

Eline Xist Invest AB.

 

Med certifierade MammaMagetränare vill Träning för mammor erbjuder smart och effektiv träning och rådgivning under och efter graviditet utifrån individuella förutsättningar. Med funktionell och rätt träning inifrån och ut vill vi hjälpa till att minska antalet mammor som får kvarstående problem efter graviditet och förlossning. Det är lätt att träna hårt men svårt att träna rätt.

Senaste nytt

 

 

Kontakt

Träning för Mammor

Exercisgatan 13, nb

211 49 Malmö

 

Email: info@traningformammor.se

Tele: 0707 - 128798

 

Org nr: 556944-7898

Copyright @ All Rights Reserved

HEJ, THERESE HETER JAG

Sommaren 2015 startade jag TRÄNING FÖR MAMMOR för att kunna erbjuda gravida och nyblivna mammor i Malmö ett alternativ för träning som faktiskt jobbar utefter den senaste forskningen om ämnet. Med över 20 år inom gruppträning och gym-branschen var det naturligt för mig att fördjupa mig i träning för nyblivna mammor inför min dotters födsel i augusti 2014. Efter att ha provat mycket av den träning för mammor som fanns till buds i Malmö bestämde jag mig i januari 2015 för att hålla egna mamma/barn-pass på Nordic Wellness som passade mer in på det jag anser är viktigt när man sätter igång efter en graviditet. Jag saknade fortfarande den individuella kontakten som kan behövas när man börjar träna och bestämde mig därför under våren 2015 att utbilda mig till Cert. Mammamagetränare för att kunna erbjuda detta till andra mammor som liksom jag vill skapa de bästa förutsättningarna för att komma tillbaka till full funktion efter en graviditet. En naturlig följd var att lära mig mer om träning under graviditet då även detta område är en storgråzon för många. Oktober 2015 blev jag gravid igen med Clara och hade stor möjlighet under den graviditeten att testa min kunskap och erfarenhet med goda resultat. Nu strävar jag efter att Träning för Mammor ska bli det mest självklara valet för gravid och mammträning i Malmö.

 

VÄLJ KURS ELLER BOKA KONSULTATION

Vi jobbar här!

Therese Carlsson

Jag tror på hållbar träning med en grundläggande fysik för att få en skadefri vardag utan rygg/knä/axelsmärtor. Jag tror på god hållning, en stark bål och att kunna lyfta sin egen vikt. Jag tror på att funktion alltid kommer före form och att det spelar ingen roll hur smal du är om du inte är stark. Jag tror på balans mellan arbete och vila och balans mellan kropp och själ.

Jag har utbildning inom följande koncept:

Procedos Platform9 - Procedos.se Mammamage och Mamma Gravid - Mammamage.se Pilates/Pilates Boll / Poweryoga - Ylab-education Funktionell Träning / Styrketräning / Spinning / Aerobic-Stepup / Core / MammaBarn - Forum Education Flowin - Flowin.se TRX - TRX-Sverige IndoorWalking - Indoorwalking CardioWalking / Cykel / Crosschallenge / CardioStep / Aktivio - Nordic Wellness

Linda Trensell

Året var 2009 och jag satte för första gången min fot i en gruppträningssal, från den stunden var jag fast. Intresset för funktionell träning i kombination med en sund inställning till mat växte sig större och jag började studera idrottsvetenskap med inriktning ledarskap på Malmö högskola under våren 2012. Med kurser inom anatomi, fysiologi, träningslära och psykologi började jag under våren 2015 leda mamma- och gravid träningspass i Pildammsparken. Detta resulterade i en C-uppsats med fokus på träning under graviditet. Arbetet med uppsatsen blev för mig en ögonöppnare inför bristen på kunskap som existerar kring träning under- och efter graviditet.

 

Träningen är min passion, inget får mig att må så bra som ett pass med Crossfit, en löptur i en av stadens parker eller en lugn promenad vid havet. Människan är skapad för rörelse och jag tror på rörelse i vardagen samt att vi kan träna varierat 7 dagar i veckan om vi ger oss själva utrymme för återhämtning och näringsrik mat.

 

Visionen om att förmedla vår kunskap till så många kvinnor som möjligt är vad som driver vårt arbete framåt, varje kvinna ska kunna känna sig stark i sin vardag och allt den bär med sig oavsett antalet graviditeter.

Om Träningen

 

.