Workshop

TRÄNING UNDER GRAVIDITET

TID: 90 MIN PRIS: 290 KR - VARJE MÅNAD

 

 

i en mindre grupp går vi igenom vad man ska tänka på för att kunna träna rätt och effektivt under graviditeten. Vad som egentligen gäller för do's and don'ts, när du ska sluta med vad och hur du ska förhålla dig till vardagliga saker. Du är välkommen när du känner att du behöver det men gärna i första delen av din graviditet

KROPPEN EFTER GRAVIDITET

TID: 60min PRIS: GRATIS FÖR INSKRIVNA PÅ BVC BAMBINO

 

Föreläsning för mammor inskrivna på BVC Bambino. Få förståelse för bålens funktion, vad graviditet och förlossning gör med kroppen och hur man startar upp sin träning på bästa sätt.

LÖPNING EFTER GRAVIDITET

TID: CA 3 TIM PRIS: 440 kr - MARS/JUNI/SEPTEMBER

 

 

Allt du behöver veta inför att starta din löpträning efter graviditet. Tillsammans med professionell löpcoach går vi igenom både hur kroppen påverkats under graviditet och förlossning och hur löpning belastar den skadade strukturen. Vi tittar även på löpningens biomekanik och hur vi får ett effektivt löpsteg som belastar kroppen så lite som möjligt. Personlig feedback och stor möjlighet till att ställa frågor. Ett löpprogram för att nå 8 km inkl styrkeprogram att göra hemma som bygger upp kroppen efter förlossningen inför löpträningen ingår.

KOST FÖR GRAVIDA OCH MAMMOR

TID: CA 2 TIM PRIS: 340 kr - KOMMANDE

 

Det finns mycket tyckande, tänkande, råd och husmorstips när det gäller vad gravida och nyblivna mammor bör äta. Under workshopen tittar på vad som är viktigt i grunden – med inspel av spännande ny forskning. VI pratar mat under graviditet och amning, hur barnet påverkas av det mamman äter, vilka rekommendationer kan man se stämmer mot den forskning som gjots? Vi diskuterar runt tankar kring viktnedgång, viktuppgång, dieter – vad man bör fokusera på i kosten. Du får också en inblick i kost och genetik/epigenetik samt kost och våra tarmbakterier.

TRÄNING FÖR MAMMOR

Eline Xist Invest AB.

 

Med certifierade MammaMagetränare vill Träning för mammor erbjuder smart och effektiv träning och rådgivning under och efter graviditet utifrån individuella förutsättningar. Med funktionell och rätt träning inifrån och ut vill vi hjälpa till att minska antalet mammor som får kvarstående problem efter graviditet och förlossning. Det är lätt att träna hårt men svårt att träna rätt.

Senaste nytt

 

 

Kontakt

Träning för Mammor

Exercisgatan 13, nb

211 49 Malmö

 

Email: info@traningformammor.se

Tele: 0707 - 128798

 

Org nr: 556944-7898

Copyright @ All Rights Reserved